shipping icon

pickup icon

Brocante bij IngieBrocante bij IngieBrocante bij Ingie

OPEN DAGEN IN ONZE BROCANTE TUIN 1000M2 FRANSE KERSTSFEER ⭐❄️🎁


5/6/7 november 🇫🇷🥖🌲✨


Kom jij gezellig langs? 

Wanneer?
- Vrijdag 5 november

- Zaterdag 6 november

Zondag 7 november

Tijd:11:00 - 19:00 uur


Adres: Slimstraat 75, 5071EH Udenhout

“Brocante bij Ingie” nodigt je graag uit in haar 1000m2 deels overdekte Brocante Tuin op 5, 6 en 7 november in volledige kerstsfeer! Helaas zijn er heel veel Franse, Belgische en Nederlandse fairs/markten geannuleerd waaronder natuurlijk Lille, Temploux en de Tuinfair Midwoud. Daarom brengen wij zelf een vide grenier in Franse sferen en organiseren een kerst open tuin voor onze klanten. Al onze nieuwe vondsten uit onlangs Frankrijk, België en Nederland laten we je graag bewonderen onder het genot van een kopje gluhwein, koffie, thee of een lekker normaal wijntje! 🍷


Een groot deel van onze 1000m2 brocante tuin is overdekt gemaakt. Sfeervol met kerst items van toen en nu, met volop cadeautips en natuurlijk alles om je huis om te toveren voor de feestdagen. Je kunt dan denken aan mooie kandelaren, kransen, engelen, heksenballen, hertenkoppen, geweien, noem maar op.


Daarnaast zijn er twee grote schuren waar je lekker warm staat, alles is weer opnieuw ingedeeld met mooie Franse brocante, maar ook een stoere Mancave artikelen en een grote sortering LP’s. Natuurlijk is een dwaaltocht door de mooie tuin vol brocante ook een must! Met een grote sortering roestbloemen, roestdieren, tuinsets en banken, meerpalen, vele originele wijn/gistflessen (in allerlei maten en kleuren), grote collectie aan echt oude gietijzeren vazen en jardinières van klein tot heel groot, gietijzeren en betonnen tuin beelden, mooie windspinners om uw tuin het hele jaar te laten leven, kortom een heerlijke snuffeltocht in een prachtige omgeving.


Inschrijven 

Naam:

Telefoonnummer:

Email:


Wil je 5/6/7 november langskomen?

You are in advanced mode.

You can turn it off in left sidebar. To use advanced options, you will need to enter your own Google Maps API Key.

Get Google API Key


Benieuwd naar onze vorige open dag/dagen? Bekijk ze hieronder


Sunday,Monday,Tuesday,Wednesday,Thursday,Friday,Saturday
January,February,March,April,May,June,July,August,September,October,November,December
Not enough items available. Only [max] left.
Add to WishlistBrowse WishlistRemove Wishlist
Shopping cart

Your cart is empty.

Terug naar winkel