shipping icon

pickup icon

Brocante bij IngieBrocante bij IngieBrocante bij Ingie

🇫🇷🌲✨ OPEN 1000m2 brocante kerst tuin in Franse kerstsfeer❄️🎁

 

10 - 11 - 12 december 2021 


Kom jij gezellig langs? Maak een afspraak


Wanneer?

- Vrijdag 10 december

- Zaterdag 11 december

Zondag 12 december


Tijd:10:00 - 17:00 uur


Adres: Slimstraat 75, 5071EH Udenhout


Wegens de leuke reacties en het succes van de vorige editie (drietal open dagen voor de kerst) hebben we besloten om het nog een weekend voor de kerst te organiseren. Wij zijn blij dat ook iedereen die niet kon tijdens de vorige editie nu nog een kans hebben, uiteraard ben je ook welkom als je nogmaals gezellig langs wilt komen! Deze editie zal volgens de COVID-19 regels van het RIVM zijn. De openingstijden zijn daarom tot 17:00. 


“Brocante bij Ingie” nodigt je graag uit in haar 1000m2 deels overdekte Brocante Tuin op 10, 11 en 12 december in volledige kerstsfeer! Helaas zijn er heel veel winterfairs geannuleerd, daarom brengen wij zelf een vide grenier in Franse sferen en organiseren een kerst open tuin voor onze klanten. Al onze nieuwe vondsten uit onlangs FrankrijkBelgië en Nederland laten we je graag bewonderen onder het genot van koffie, thee, wijn of natuurlijk gluhwein! 🍷


Een groot deel van onze 1000m2 brocante tuin is overdekt gemaakt. Sfeervol met kerst items van toen en nu, met volop cadeautips en natuurlijk alles om je huis om te toveren voor de feestdagen. Je kunt dan denken aan mooie kandelaren, kransen, engelen, heksenballen, hertenkoppen, geweien, noem maar op.


Daarnaast zijn er twee grote schuren waar je lekker warm staat, alles is weer opnieuw ingedeeld met mooie Franse brocante, maar ook een stoere Mancave artikelen en een grote sortering LP’s. Natuurlijk is een dwaaltocht door de mooie tuin vol brocante ook een must! Met een grote sortering roestbloemen, roestdieren, tuinsets en banken, meerpalen, vele originele wijn/gistflessen (in allerlei maten en kleuren), grote collectie aan echt oude gietijzeren vazen en jardinières van klein tot heel groot, gietijzeren en betonnen tuin beelden, mooie windspinners om uw tuin het hele jaar te laten leven, kortom een heerlijke snuffeltocht in een prachtige omgeving.You are in advanced mode.

You can turn it off in left sidebar. To use advanced options, you will need to enter your own Google Maps API Key.

Get Google API Key
Sunday,Monday,Tuesday,Wednesday,Thursday,Friday,Saturday
January,February,March,April,May,June,July,August,September,October,November,December
Not enough items available. Only [max] left.
Add to WishlistBrowse WishlistRemove Wishlist
Shopping cart

Your cart is empty.

Terug naar winkel