pickup icon

KOM HET VOORJAAR PROEVEN MET DE OPEN PAASDAGEN!  🇫🇷🥖

 

- Vrijdag 15 april
- Zaterdag 16 april 
- Zondag 17 april (1e paasdag)
- Maandag 18 april (2e paasdag)

Er lekker even tussenuit met de Pasen. We kunnen nu echt alles wat we in huis hebben laten zien! 

 “Brocante bij Ingie” nodigt je uit om een leuk uitje te plannen met de paasdagen in een gezellig voorjaarssfeer. Onze sfeervolle Brocante tuin, van 1000m2 (!!) hebben we ingedeeld met onze nieuwe vondsten. Er zijn verschillende looproutes, waarbij je door de Brocante presentaties via de voortuin, oprit, de binnenplaats, de 2 schuren, de moestuin en de boomgaard verrast zult worden.|

Natuurlijk is er gezorgd voor een kop Koffie, thee of drankje 

 

 

Meer informatie 15 t/m 18 april

De Brocante tuin is op deze paasdagen geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur. 

 

Locatie

Slimstraat 75, 5071 EH 

Udenhout 

img
img
ONTMOET DOODLE MOOS

Onze lieve Labradoodle "Moos" is ondertussen een bekende hond geworden onder brocante liefhebbers. Naast dat Moos met ons meegaat naar de fairs en brocante markten, is hij natuurlijk het liefste op eigen terrein te vinden. Heb je liever dat Moos niet buiten is wanneer je langs wilt komen? Geen probleem, Moos vindt zijn mandje binnen ook aangenaam. 

BENIEUWD NAAR EEN VOORPROEFJE?
🎉 Hurry up! Super sale!

Limited time, limited quantities. Sale ends in

03
DAYS
:
00
HRS
:
56
MINS
:
30.00
SECS
:

Wat is er nog meer?

img
De Loonse en Drunense duinen
De Loonse en Drunense duinen
Maar ook dan hoeft je dagje uit nog niet voorbij te zijn, want op 10 minuten afstand ligt een van de mooiste natuur gebieden van NL, de Loonse en Drunense duinen! Waar ook nog meerdere uitspanningen zijn waar je een drankje en hapje kunt afhalen en nuttigen! Bekijk hier meer
img
Proeflokaal La Trappe 🍺

Op een kleine 10 minuten rijden zit de Koningshoeven abdij. De Koningshoeven werd de bakermat van La Trappe Trappist. Hier, binnen de muren van de abdij, produceert Bierbrouwerij de Koningshoeven Nederlands trappistenbier. Nog steeds onder toezicht en verantwoordelijkheid van de monniken en nog altijd vanuit de innerlijke overtuiging ‘goed te doen’: een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Deze oorspronkelijke principes leveren La Trappe Trappist het exclusieve label ‘Authentic Trappist Product’ op van de Internationale Vereniging Trappist.

La Trappe Trappist is zuiver, eerlijk, Nederlands bier. Wie goed proeft, ontdekt wat genieten is. En ontwaart het belangrijkste ingrediënt dat onlosmakelijk met de monniken is verbonden: de stilte.

img