pickup icon

🌞 OPEN DAGEN IN ZOMERSE SFEER 🌞

 

- Vrijdag 29-07-2022
- Zaterdag 30-07-2022
- Zondag 31-07-2022

We organiseren weer 3 open deur dagen in onze tuin aan huis te Udenhout en wel het laatste weekend van juli.

Kom gezellig en vrijblijvend snuffelen en struinen in onze tuin, schuren en boomgaard. We schenken er een lekker drankje bij en maken tijd voor iedereen!

 

Kijk bij ons voor mooie roestbloemen, windspinners, tuinstekers, tuinbeelden, tuin tafels en stoelen, gietijzeren of stenen vazen waar je een mooie bloeiende plant in kunt zetten, maar ook Meerpalen, tuinbanken, stolpen en volop Franse brocante.

 

Zien we je dan in Udenhout Slimstraat 75 of wil je liever op een andere dag komen? Maak dan gemakkelijk een afspraak via app of mail!

 

 

Meer informatie 29 t/m 31 juli 2022

De Brocante tuin is geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur. 

 

Locatie

Slimstraat 75, 5071 EH 

Udenhout 

BENIEUWD NAAR EEN VOORPROEFJE?
img
ONTMOET DOODLE MOOS

Onze lieve Labradoodle "Moos" is ondertussen een bekende hond geworden onder brocante liefhebbers. Naast dat Moos met ons meegaat naar de fairs en brocante markten, is hij natuurlijk het liefste op eigen terrein te vinden. Heb je liever dat Moos niet buiten is wanneer je langs wilt komen? Geen probleem, Moos vindt zijn mandje binnen ook aangenaam. 

img

Wat is er nog meer?

img
De Loonse en Drunense duinen
De Loonse en Drunense duinen
Maar ook dan hoeft je dagje uit nog niet voorbij te zijn, want op 10 minuten afstand ligt een van de mooiste natuur gebieden van NL, de Loonse en Drunense duinen! Waar ook nog meerdere uitspanningen zijn waar je een drankje en hapje kunt afhalen en nuttigen! Bekijk hier meer
img
Proeflokaal La Trappe 🍺

Op een kleine 10 minuten rijden zit de Koningshoeven abdij. De Koningshoeven werd de bakermat van La Trappe Trappist. Hier, binnen de muren van de abdij, produceert Bierbrouwerij de Koningshoeven Nederlands trappistenbier. Nog steeds onder toezicht en verantwoordelijkheid van de monniken en nog altijd vanuit de innerlijke overtuiging ‘goed te doen’: een deel van de opbrengst gaat naar goede doelen. Deze oorspronkelijke principes leveren La Trappe Trappist het exclusieve label ‘Authentic Trappist Product’ op van de Internationale Vereniging Trappist.

La Trappe Trappist is zuiver, eerlijk, Nederlands bier. Wie goed proeft, ontdekt wat genieten is. En ontwaart het belangrijkste ingrediënt dat onlosmakelijk met de monniken is verbonden: de stilte.

img